Prečo sa oplatí servisovať okná a dvere?

Prečo sa oplatí servisovať okná a dvere? | Volitaservis Blog Overlay | Volitaservis Blog Bobor | Volitaservis Blog

Keď si niečo zadovážite, chcete, aby vám to vydržalo čo najdlhšie. Vždy sii výrobok kupujete s dúfaním, že s vami prežije dlhé roky. No všetci vieme ako to býva. Zanedbáte starostlivosť a diel stráca na hodnote raketovou rýchlosťou. Životnosť dosahuje svoje maximum a je potrebná oprava, či výmena.


Čo tak ušetriť čas aj svoje peniaze? A aj starosti. Pravidelný servis okien a dverí zaručuje dlhšiu životnosť a včasné odhalenie problémov. Ak sa okná, či dvere stále udržiavajú v dobrom stave, nemusíte sa obávať, že náhle vypovedajú svoju službu.


Vezmite si, že pravidelné servisovanie je niekoľkonásobne lacnejšie ako samotná výmena, či oprava. Vaša peňaženka sa vám poďakuje. Peniaze môžete radšej minúť na kvalitné sieťky na okná, či štýlové záclony.


Výrobcovia vás zväčša neinformujú o dôležitosti a nutnosti pravidelnej kontroly okien a dverí. My sme vám to ale povedali, tak si to pamätajte. Je to to najlepšie, čo môžete urobiť pre seba i svoj interiér/ exteriér.


Servisovať sa oplatí.

RÓLUNK

Ügyfeleink véleménye

Mirek Etzler | Volitaservis VÉGIG ÉRVÉNYES Április

VIZSGÁLAT SZERVIZ TECHNIKUS ÁLTAL

- Részletes vizsgálat, beleértve az ablakok állapotának átfogó elemzését

- Problémák diagnosztizálása javasolt megoldásokkal

- Hőképes mérés normál áron 120 €

Mi az a hőképalkotás?

150, -€

Díjmentes
INGYENES csak addig 30.04.2024

Doporučuje i Mirek Etzler

FAQ | Volitaservis
KAPCSOLATBA LÉPNI

Szervezzen ablakvizsgálatot otthonában Díjmentes

Vagy írjon nekünk
Adja meg nevét!
Adja meg vezetéknevét!
Írd be az email címed!
Írja be a telefonszámát!
Adja meg a kedvezmény kódját!
Írj üzenetet!
GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

  • SZÜKSÉGES-E AZONNAL KICSERÉLNI A TÖMÍTÉSEKET AZ ABLAKOKON?

    Ez attól függ, hogy milyen tömítés van az ablakokon. A régi ablakok esetében fontos, hogy a szakember felmérje, hogy repedezettek, szakadtak vagy más módon sérültek-e.

  • MILYEN GYAKRAN KELL KARBANTARTANI AZ ABLAKOKAT?

    Ha új épületről van szó, célszerű legalább egy év elteltével felülvizsgálni. Ha nem új épületről van szó, és ha az ablakok már több mint 3 éve megvannak, ajánlatos 2-3 évente elvégeztetni a szervizelést.

  • CSINÁLNAK DEFEKTJAVÍTÁST IS?

    Természetesen ez a szolgáltatás olyan embereknek szól, akiknek azonnal segítségre van szükségük. Példa: Az erkélyajtót nem lehet kinyitni, törött pántok, zsanérok vagy törött üveg.

  • CSINÁLNAK INGYENES SZERVIZELLENŐRZÉST?

    Igen. A szerviztanácsadónk ingyenesen felkeresi Önt, és a legjobb megoldást javasolja Önnek.

  • Meddig tart a JAVÍTÁS?

    Az ablak javításához szükséges idő a probléma mértékétől és súlyosságától függ. INGYENES ÉS KÖTELEZETTSÉGMENTES VIZSGÁLATOT biztosítunk, amely után szívesen adunk pontos időbecslést a javításra.

  • VAN TAPASZTALATA KÜLÖNBÖZŐ ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT ABLAKOK JAVÍTÁSÁBAN, PÉLDA FA, ALUMÍNIUM VAGY MŰANYAG?

    Különböző ablakmárkákra és anyagokra szakosodott tapasztalt szakértői csapat vagyunk. Technikusaink képzettek és bizonyítvánnyal rendelkeznek - ABLAKSZERVIZ SZAKÉRTŐ. Az ellenőrzés során kijelölünk egy szakembert, aki szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik a kérdéses problémában, hogy a legjobb megoldást nyújthassa.

  • VAN GARANCIA A HASZNÁLT MUNKÁRA ÉS ALKATRÉSZEKRE?

    Természetesen. A munkára 12-48 hónapig terjedő garanciát adunk (a szolgáltatástól függően), az anyagokra pedig 24 hónap vagy több. (Néhány alkatrészre élethosszig tartó garanciát vállalunk) Szívesen megmutatjuk az ellenőrzés során :)

FAQ | Volitaservis

1%

Rászoruló családok számára

Nem tudunk mindenkin segíteni,
de mindenki segíthet valakinek

További információk a programról

Cookies

Pre lepší online zážitok používame súbory “cookies”. Vďaka nim presnejšie analyzujeme návštevnosť, prispôsobujeme reklamu a používateľské nastavenia. Súhlasíte so spracovaním súvisiacich osobných údajov?